Μπάτσιος Πάρις | Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. - Στρατιωτικός Ιατρός

 

Πάρις Μπάτσιος | Δερματολόγος - Αφροδιοσολόγος

O γιατρός γεννήθηκε στα Ρυάκια Πιερίας όπου και τελείωσε το Δημοτικό. Γυμνάσιο μαθήτευσε στην Κατερίνη (Α Αρρένων) ενω ολοκλήρωσε τις σπουδες του Λυκείου στην Θεσσαλονίκη απ' όπου και αποφοίτησε (Γυμνάσιο Λύκειο Τούμπας). Πέτυχε στις εισαγωγικές στην ΣΣΑΣ στο τμήμα ιατρικής, απ' όπου και αποφοίτησε με το βαθμό του Ανθυπιάτρου. Ως στρατιωτικός ιατρός και ανάλογα με την βαμολογική εξέλιξη υπηρέτησε σε μικρές και μεγάλες μονάδες υγειονομικού, στο Διδυμότειχο στην Κομοτηνή, στη Λάρισσα και στην Θεσσαλονίκη, απ όπου και αποστρατεύτηκε.

Στην ειδικότητα της Δερματολογίας εκπαιδεύτηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων νόσων στην Πανεπιστημιακή κλινική  όπου με το πέρας αυτής εκπόνησε διδακτορική διατριβή με τίτλο "Καλοήθης Λεμφοκυτταρική Διήθηση των Jessner-Kanof".

Επιλέχθηκε ως ο πρώτος Ελληνας Δερματολόγος που εκπαιδεύτηκε στην βουτυλινική τοξίνη (BOTOX) με σκοπό την διαδοσή της στην Ελλάδα. Η εκπαίδευση έγινε στην Αγγλία υπό τον Dr Patrick Bowler και η δεύτερη υπο τον Dr Nicolas Lowe.

Συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό που άπτονται της κλασικής και της αισθητικής Δερματολογίας.

Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) όπως και της Ευρωπαικής (EADV) καθώς και άλλων σχετικών με την εδικότητα εταιρειών όπως αυτής της Δερματοσκόπησης ελληνικής και ευρωπαικής.