Το νέο σύστημα ULTRAFORMER ΙΙΙ είναι το πρώτο σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου και σύσφιγξης σώματος, που βασίζεται στη νέα τεχνολογία ‘Macro and Micro Focused Ultrasound’ (MMFU) ή τεχνολογία Μίκρο και Μάκρο-Εστιασμένων Υπερήχων. Το ULTRAFORMER ΙΙΙ, επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην τόνωση των ζυγωματικών, το λίφτινγκ του διπλοσάγονου, τη μείωση των ρινοπαρειακών και περικογχικών ρυτίδων και των ρυτίδων του μετώπου, τη βελτίωση του τόνου του δέρματος, καθώς και στη γενικότερη σύσφιγξη και ανάπλαση στοχευμένων περιοχών του  δέρματος   του   προσώπου.   Αντίστοιχα εξαιρετικά αποτελέσματα επιφέρει και σε όλες τις περιοχές του σώματος με στόχο τη σύσφιγξη και τη γενικότερη βελτίωση του περιγράμματος.

Η τεχνολογία MMFU με τις νέες πολύ-λειτουργικές κεφαλές του συστήματος Ultraformer III και τη βοήθεια των ειδικών μετατροπέων ενέργειας στα 4 και 7 MHz  δημιουργεί Μικρο-πήξη σε επίπεδο δερμίδας (επιφανειακή και βαθύτερη δερμίδα) και στο επίπεδο του Επιφανειακoύ Μυοαπονευρωτικού Συστήματος (SMAS).

Παράλληλα, με τη βοήθεια των ειδικών μετατροπέων ενέργειας στα 2 MHz μεταφέρεται Μακρο-ενέργεια στο υποδόριο λίπος για πιο στοχευμένη μείωση των λιποκυττάρων.

Με αυτήν την πατενταρισμένη μέθοδο εστίασης και διοχέτευσης της ενέργειας των υπερήχων ο ιστός στοχεύεται με τεράστια ακρίβεια σε διαφορετικά ρυθμιζόμενα βάθη. Ως εκ τούτου, έχουμε πολύ καλά κλινικά αποτελέσματα χωρίς τις δυσκολίες και το χρόνο αποθεραπείας της επεμβατικής προσέγγισης, λιγότερο πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας και εξαιρετικά μικρό ποσοστό παρενεργειών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η περιοχή θερμαίνεται μεταξύ 65ο C και 75ο C, με την υψηλής έντασης εστιασμένη δέσμη υπερήχων να προκαλεί ζώνες θερμικής συρρίκνωσης σε βάθος 1.5 mm, 3 mm και 4.5 mm (Μίκρο-Εστιασμός Υπερήχων) και 6.0 mm, 9.00 mm και 13 mm (Mάκρο-Εστιασμός Υπερήχων) και να εισβάλλει ιδανικά στο δέρμα με γεωμετρική ακρίβεια (βλ. παρακάτω εικόνες).

ULTRAFORMER ΙΙΙ

← Επιστροφή στις Κατηγορίες